
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rucola-Feta-Risotto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl30 g
-
Risottoreis350 g
-
Wasser900 g
-
Weißwein80 g
-
Tomatenmark30 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Paprika edelsüß½ TL
-
Rucola in Stücken (2 cm)50 g
-
Feta in Würfeln (1 cm)200 g
-
Cherry-Tomaten geviertelt80 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
556 kcal /
2349 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
73 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

One-Pot-Wonder
27 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

THERMOMIX® Magazin 2/2016
24 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνReis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30 Min
Zucchini-Tomaten-Auflauf
45 Min
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45 Min
Cheese-Makkaroni
30 Min
Pasta für Sportler
30 Min
Risotto mit Wildbrokkoli
40 Min
Couscous-Bowl mit Spinat und Halloumi
30 Min
Halloumi-Wraps
40 Min
Reibekuchen
45 Min
Bunte Gemüsepaella
45 Min
Champignon-Spinat-Nudeln
30 Min
Auberginen-Chili
25 Min