 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
紅豆圓仔湯
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 4ωρ. 35 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
湯圓
- 
          糯米粉120 克
- 
          水90 克
紅豆湯
- 
          紅豆 洗淨浸泡3小時後瀝乾150 克
- 
          大紅豆 洗淨浸泡3小時後瀝乾100 克
- 
          水1200 克
- 
          細砂糖 依個人口味調整100 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        10.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        880 kJ  / 
                        210 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        0.4 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        5.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        41.7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        信賴手工自製
                        33 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        團圓呷糕粿
                        6 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        極智烹飪 TM7
                        200 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        甜在心熱甜湯
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    