
Συσκευές & Αξεσουάρ
馬蹄條
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 50 λεπτ.
10 塊
Υλικά
馬蹄條
-
新鮮荸薺 (約5粒),去皮85 克
-
馬蹄粉125 克
-
水 (含料理和蒸煮用)1500 克
-
沙拉油½ 茶匙
-
冰糖粉75 克
-
二砂糖40 克
脆漿
-
低筋麵粉125 克
-
泡打粉½ 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
水165 克
-
沙拉油110 克
-
油 ,適量,油炸用
Διατροφή ανά 1 塊
Θερμίδες
95 kcal /
399 kJ
Πρωτεΐνη
0.2 g
Λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
24.2 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

超人氣港式點心
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν