
Συσκευές & Αξεσουάρ
桂花蓮子糕
Προετοιμασία 1ωρ. 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 杯
Υλικά
-
水1500 克
-
新鮮蓮子 浸泡1小時,以牙籤去除蓮子芯100 克
-
桂花蜜120 克
-
洋菜粉1 大匙
-
乾桂花 (προαιρετικό πεδίο)10 克
Διατροφή ανά 1 杯
Θερμίδες
87 kcal /
365 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
0.1 g
Υδατάνθρακες
19.3 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季好味道
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν