2 purés de legumes - puré base e introdução da alface

2 purés de legumes - puré base e introdução da alface

4.9 49 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 doses

Υλικά

  • batata cortada em pedaços
    300 g
  • cenoura cortada em pedaços
    500 g
  • cebola cortada em pedaços
    200 g
  • água
    350 g
  • alface cortada em pedaços
    50 g
  • azeite extra virgem (0,2% acidez) p/ servir
    6 c. chá de

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 126.9 kcal / 530.8 kJ
Πρωτεΐνη 2.2 g
Λιπαρά 4.7 g
Υδατάνθρακες 20 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.7 g
Νάτριο 64.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων