Pappardelle con rúcula y requesón

Pappardelle con rúcula y requesón

3.4 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 raciones

Υλικά

Pasta
  • 300 g de harina
  • 3 huevos
  • 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
  • harina para espolvorear
Pesto
  • 80 g de aceite de oliva
  • 20 g de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
  • 20 g de queso pecorino en trozos (2-3 cm)
    20 g de queso manchego, en trozos (2-3 cm)
  • 150 g de rúcula lavada y escurrida
  • 10 g de nueces peladas
  • 10 g de pistachos pelados (sin sal)
  • 1 diente de ajo (προαιρετικό πεδίο)
  • 100 g de queso ricota fresco
    100 g de requesón, fresco

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 628 kcal / 2626 kJ
Πρωτεΐνη 20.14 g
Λιπαρά 36.08 g
Υδατάνθρακες 55.76 g
Φυτικές ίνες 3.58 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων