
Συσκευές & Αξεσουάρ
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Olive Tapenade
-
pitted black olives2 oz
-
pitted green olives2 oz
-
capers1 tbsp
-
sun-dried tomatoes drained2
-
fresh basil leaves5
-
smoked paprika⅛ tsp
-
balsamic vinegar1 tsp
Tortilla
-
Parmesan cheese cubed (1 in.)2 oz
-
red onion quartered3 oz
-
garlic cloves2
-
parsley leaves only4 sprigs
-
olive oil plus extra to grease½ oz
-
water17 ½ oz
-
new potatoes peeled, halved, sliced (approx. ¼ in.)7 oz
-
red bell peppers3 oz
-
mushrooms (προαιρετικό πεδίο) sliced (approx. ¼ in.)2 oz
-
large eggs6
-
whole milk2 oz
-
ground paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
164 kcal /
687 kJ
Πρωτεΐνη
9.7 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
5.6 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Spanish Tapas
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTexas Caviar
15 Min
Ham and Béchamel Croquettes
9 Std. 50 Min
Hawaiian Coleslaw
15 Min
Chicken Liver Pate
25 Min
Mini Burger Sliders
1 Std. 50 Min
Brandy Chicken Liver Pâté
3 Std. 25 Min
Savory Three Cheese Tart
1 Std. 50 Min
Smoked Salmon Dip
10 Min
Shrimp Louie Salad
1 Std. 30 Min
Curry Chicken Coleslaw
10 Min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 Min
Eggplant and Lentil Salad
40 Min