
Συσκευές & Αξεσουάρ
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Olive Tapenade
-
pitted black olives2 oz
-
pitted green olives2 oz
-
capers1 tbsp
-
sun-dried tomatoes drained2
-
fresh basil leaves5
-
smoked paprika⅛ tsp
-
balsamic vinegar1 tsp
Tortilla
-
Parmesan cheese cubed (1 in.)2 oz
-
red onion quartered3 oz
-
garlic cloves2
-
parsley leaves only4 sprigs
-
olive oil plus extra to grease½ oz
-
water17 ½ oz
-
new potatoes peeled, halved, sliced (approx. ¼ in.)7 oz
-
red bell peppers3 oz
-
mushrooms (προαιρετικό πεδίο) sliced (approx. ¼ in.)2 oz
-
large eggs6
-
whole milk2 oz
-
ground paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
164 kcal /
687 kJ
Πρωτεΐνη
9.7 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
5.6 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Spanish Tapas
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνQuinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 λεπτ.
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1ωρ.
Quick Cheese Soufflés
45 λεπτ.
Coleslaw
10 λεπτ.
Chopped Vegetable Salad
10 λεπτ.
Cajun Shrimp and Grits Waffles
1ωρ. 10 λεπτ.
Falafel Waffle
40 λεπτ.
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 λεπτ.
Buckwheat Crêpes
45 λεπτ.
Rainbow Salad
30 λεπτ.
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1ωρ. 10 λεπτ.
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 λεπτ.