
Συσκευές & Αξεσουάρ
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
25 pieces
Υλικά
-
fresh jalapeño chili stem and seeds removed1
-
red onion cut into pieces1 oz
-
cilantro leaves only4 sprigs
-
ground cumin⅛ tsp
-
paprika⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh salmon fillets, skinless cut into pieces (¼ in.)9 oz
-
lime juice1 oz
-
avocado oil2 tsp
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)28 - 30 oz
-
avocado flesh only, cubed (¼ in.)½
-
Tabasco sauce (προαιρετικό πεδίο) to taste
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
49 kcal /
209 kJ
Πρωτεΐνη
3.2 g
Λιπαρά
2.8 g
Υδατάνθρακες
2.8 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Spanish Tapas
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνQuinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 Std.
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Coleslaw
10 Min
Chopped Vegetable Salad
10 Min
Cajun Shrimp and Grits Waffles
1 Std. 10 Min
Falafel Waffle
40 Min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 Min
Buckwheat Crêpes
45 Min
Rainbow Salad
30 Min
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1 Std. 10 Min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 Min