Focaccia all'olio extravergine di oliva

Focaccia all'olio extravergine di oliva

4.7 201 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 55 λεπτ.
10 porzioni

Υλικά

Impasto
  • di patate precedentemente sbollentate per 20 minuti e sbucciate
    170 g
  • di acqua
    215 g
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di farina tipo 1
    500 g
    500 g di farina tipo 00
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    35 g
  • di sale
    10 g
Terminare la preparazione
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di acqua
    20 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 272.7 kcal / 1141 kJ
Πρωτεΐνη 6.2 g
Λιπαρά 10.6 g
Υδατάνθρακες 40.8 g
Φυτικές ίνες 2.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων