Crostata con datterini in agrodolce

Crostata con datterini in agrodolce

4.1 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
10 porzioni

Υλικά

Pasta brisée
  • di farina
    150 g
  • di burro
    75 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di acqua
    50 g
Ripieno
  • di ricotta di pecora
    300 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di burro
    5 g
  • di pomodorini datterino, in quarti
    300 g
  • di aceto balsamico
    3 cucchiai
  • di zucchero
    50 g
Terminare la preparazione
  • farina q.b.

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 188 kcal / 786 kJ
Πρωτεΐνη 4.9 g
Λιπαρά 10.3 g
Υδατάνθρακες 19 g
Φυτικές ίνες 1.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων