Pizza vegetariana a lunga lievitazione

Pizza vegetariana a lunga lievitazione

4.4 61 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 20ωρ.
4 porzioni

Υλικά

Impasto
  • 200 g di acqua
  • 3 g di lievito di birra fresco
  • 400 g di farina di forza W330
    400 g di farina manitoba
  • 120 g di acqua fredda
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di malto d'orzo liquido
  • 8 g di sale
Condimento e termine della preparazione
  • 150 g di mozzarella di bufala a fette
    150 g di mozzarella, fiordilatte a fette
  • 1 spicchio di aglio
  • 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 200 g di zucchine a cubetti (2 cm)
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • 200 g di pomodorini a metà
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
  • 3 - 4 foglie di basilico fresche lavate

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzioni

Θερμίδες 611 kcal / 2560 kJ
Πρωτεΐνη 22 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 75 g
Φυτικές ίνες 4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Νάτριο 1060 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων