Pizza romana (di Gabriele Bonci)

Pizza romana (di Gabriele Bonci)

4.7 684 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ.
2 pezzi

Υλικά

Pre-impasto
  • di lievito di birra disidratato
    3 g
    7 g di lievito di birra fresco
  • di acqua
    350 g
  • di zucchero di canna
    10 g
  • di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
    300 g
Impasto
  • di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
    200 g
  • di sale
    12 g
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
Lievitazione
  • di acqua
    500 g
  • di succo di limone
    30 g
  • olio extravergine di oliva q.b.
Terminare la preparazione
  • semola rimacinata di grano duro q.b.
  • passata di pomodoro condita (olio, sale e origano)
  • olio extravergine di oliva q.b. per condire

Διατροφή ανά 2 pezzi

Θερμίδες 1892 kcal / 7909 kJ
Πρωτεΐνη 65 g
Λιπαρά 33 g
Υδατάνθρακες 356 g
Φυτικές ίνες 25 g
Κορεσμένα λιπαρά 6 g
Νάτριο 5066 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων