Pizza romana (di Gabriele Bonci)

Pizza romana (di Gabriele Bonci)

4.7 696 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ.
2 pezzi

Υλικά

Pre-impasto
  • 3 g di lievito di birra disidratato
    7 g di lievito di birra fresco
  • 350 g di acqua
  • 10 g di zucchero di canna
  • 300 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
  • 200 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
  • 12 g di sale
  • 15 g di olio extravergine di oliva
Lievitazione
  • 500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • olio extravergine di oliva q.b.
Terminare la preparazione
  • semola rimacinata di grano duro q.b.
  • passata di pomodoro condita (olio, sale e origano)
  • olio extravergine di oliva q.b. per condire

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 2 pezzi

Νάτριο 5066 mg
Πρωτεΐνη 65 g
Θερμίδες 7909 kJ / 1892 kcal
Λιπαρά 33 g
Φυτικές ίνες 25 g
Κορεσμένα λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 356 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων