Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana

Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana

4.5 134 βαθμολογίες
Προετοιμασία 3ωρ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di spinaci freschi precedentemente lessati, ben strizzati
    140 g
    140 g di spinaci in foglia surgelati, scongelati, ben strizzati
  • di acqua
    280 g
  • di lievito di birra fresco
    25 g
  • di farina manitoba
    200 g
  • di farina tipo 00
    300 g
  • di sale
    10 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di rucola
    150 g
  • di bresaola
    150 g
  • di Grana Padano in scaglie
    100 g

Διατροφή ανά 4 porzioni

Θερμίδες 2853 kcal / 11939 kJ
Πρωτεΐνη 145.6 g
Λιπαρά 87.3 g
Υδατάνθρακες 400.5 g
Φυτικές ίνες 15 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Νάτριο 7186.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων