Torta di Pasqua al formaggio umbra

Torta di Pasqua al formaggio umbra

4.4 57 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
8 fette

Υλικά

  • 125 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di latte
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 3 uova
  • 280 g di farina manitoba
  • 50 g di burro fuso
  • 5 g di sale
  • 50 di Gruviera a cubetti
  • 20 g di Gruviera a cubetti

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 288.9 kcal / 1208.6 kJ
Πρωτεΐνη 14.3 g
Λιπαρά 14.2 g
Υδατάνθρακες 27.6 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.3 g
Νάτριο 398.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων