Torta di Pasqua al formaggio umbra

Torta di Pasqua al formaggio umbra

4.4 56 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
8 fette

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    125 g
  • di latte
    50 g
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • uova
    3
  • di farina manitoba
    280 g
  • di burro fuso
    50 g
  • di sale
    5 g
  • di Gruviera a cubetti
    50
  • di Gruviera a cubetti
    20 g

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 288.9 kcal / 1208.6 kJ
Πρωτεΐνη 14.3 g
Λιπαρά 14.2 g
Υδατάνθρακες 27.6 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.3 g
Νάτριο 398.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων