Focaccia sarda ai pomodori (Fogazza cun tamatiga)

Focaccia sarda ai pomodori (Fogazza cun tamatiga)

4.5 46 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 porzioni

Υλικά

Impasto
  • di acqua
    280 g
  • di lievito di birra disidratato (vedere varianti)
    1 bustina
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    25 g
  • di semola di grano duro
    300 g
  • di farina tipo 0 +q.b.
    200 g
  • di sale
    10 g
Ripieno
  • spicchio di aglio
    1
  • di pomodori maturi a metà
    700 g
  • di sale
    5 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di basilico fresco lavate ed asciugate
    6 foglie
Terminare la preparazione
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • semola di grano duro q.b.

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 266 kcal / 1113 kJ
Πρωτεΐνη 5.7 g
Λιπαρά 10.8 g
Υδατάνθρακες 36.5 g
Φυτικές ίνες 2.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων