Tart tatin con pomodori e formaggio fresco

Tart tatin con pomodori e formaggio fresco

4.2 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 porzioni

Υλικά

Pomodorini confit
  • di pomodorini ciliegia a metà e senza semi
    320 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di zucchero di canna grezzo
    10 g
  • di timo fresco le foglioline lavate
    3 rametti
  • di basilico fresco lavate
    3 foglie
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Pasta brisée all'olio extravergine di oliva
  • di farina tipo 00
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    80 g
  • di acqua fredda
    70 g
  • di sale integrale
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • di Feta (formaggio greco) sbriciolata
    150 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 300 kcal / 1255.1 kJ
Πρωτεΐνη 3.9 g
Λιπαρά 18.7 g
Υδατάνθρακες 29.3 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.5 g
Νάτριο 0 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων