
Συσκευές & Αξεσουάρ
Puy Lentil Dip
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water770 g
-
dried Puy lentils rinsed250 g
-
unsalted butter30 g
-
tomatoes quartered (approx. 3 tomatoes)180 - 200 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling2 Tbsp
-
garlic cloves2
-
ground cumin1 tsp
-
fresh coriander leaves15 g
-
tahini60 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
red onion sliced very thinly30 g
-
smoked paprika for sprinkling
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
305 kcal /
1275 kJ
Πρωτεΐνη
9.3 g
Λιπαρά
23.5 g
Υδατάνθρακες
14.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Meat-free
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAubergine Bhurta
30 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 Std. 45 Min
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2 Std.
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Star Burgers
20 Std. 5 Min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 Min
Dill Stuffed Peppers
5 Min
Palak Paneer
45 Min
Vegan Bolognese
50 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min