
Συσκευές & Αξεσουάρ
竹筍鮮肉酥餅
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
12 個
Υλικά
燒餅
-
豬油60 克
-
低筋麵粉90 克
-
中筋麵粉400 克
-
鹽½ 茶匙
-
熱水 (約90-100度)220 克
-
水70 克
-
橄欖油40 克
-
水少許
-
白芝麻20 克
燉煮竹筍豬肉
-
帶皮五花肉 切片(厚0.5公分)350 克
-
新鮮紅辣椒 切片20 克
-
蒜苗 切斜片40 克
-
熟竹筍 切片150 克
-
素蠔油30 克
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
355 kcal /
1487 kJ
Πρωτεΐνη
9.7 g
Λιπαρά
20.9 g
Υδατάνθρακες
31.7 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季好味道
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν