Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta

Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta

4.4 92 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
3 porzioni

Υλικά

  • di cipolla a pezzi
    40 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di farina tipo 00
    2 - 3 cucchiai
  • di petto di pollo senza pelle a tocchetti (circa 2 cm)
    450 g
  • di Marsala
    100 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico
  • di acqua
    110 g
  • di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 20 minuti e strizzata
    25 g
  • di pinoli
    10 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 371 kcal / 1552 kJ
Πρωτεΐνη 38 g
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 20 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων