
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
roasted red peppers, preserved50 g
-
smoked paprika½ tsp
-
onions quartered250 g
-
red onions quartered200 g
-
olive oil plus extra for greasing100 g
-
garlic cloves2
-
fine sea salt½ tsp
-
Iberian ham sliced, cut in pieces (2 cm)100 g
-
ground cayenne pepper (προαιρετικό πεδίο)1 pinch
-
water100 g
-
cod fillets, skinless (loins) skinless, boneless900 g
-
fresh parsley leaves only, for garnish1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
360 kcal /
1507 kJ
Πρωτεΐνη
34.2 g
Λιπαρά
21.8 g
Υδατάνθρακες
6.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

SEAFOOD
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Potato Bake with Dill
1ωρ. 15 λεπτ.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 λεπτ.
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 λεπτ.
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Καμία βαθμολογία
Mussels Mariniere
Καμία βαθμολογία
Seafood and Pork Stew
Καμία βαθμολογία
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1ωρ.
Guinness® Bread
1ωρ. 45 λεπτ.