
Συσκευές & Αξεσουάρ
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
basmati rice200 g
-
fine sea salt2 tsp
-
water1000 g
-
carrots cut in matchsticks (5 mm)400 g
-
leeks cut in pieces (5 mm)400 g
-
cod fillets skin and bones removed (approx. 500 g total weight)4
-
milk450 g
-
white peppercorns10
-
plain flour50 g
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
mustard powder1 tsp
-
fresh chives cut in pieces5 - 10 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
439 kcal /
1835 kJ
Πρωτεΐνη
34.2 g
Λιπαρά
4.3 g
Υδατάνθρακες
65.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Seafood Korma
40 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 min
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Brak ocen
Mussels Mariniere
Brak ocen
Seafood and Pork Stew
Brak ocen
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Guinness® Bread
1 godz. 45 min