Συσκευές & Αξεσουάρ
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
brown onions350 g
-
olive oil50 g
-
broccoli florets350 g
-
frozen edamame beans200 g
-
vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water850 g
-
potatoes sliced (2 cm)600 g
-
courgettes unpeeled, sliced (2 cm)300 g
-
red onions cut in eighths300 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces200 g
-
red pepper sliced (1 cm)300 g
-
fresh salmon fillet one piece only (approx. 20 cm x 30 cm)1200 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch½ tsp
-
double cream100 g
-
Gorgonzola cut in pieces120 g
-
fresh dill20 g
-
plain flour30 g
-
crème fraîche150 g
-
vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
mustard75 g
Διατροφή ανά 4 portions
Θερμίδες
5416.9 kcal /
22664.5 kJ
Πρωτεΐνη
374.7 g
Λιπαρά
322.7 g
Υδατάνθρακες
282.4 g
Φυτικές ίνες
48.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
99.2 g
Νάτριο
17670.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40 λεπτ.
Fish Tacos
45 λεπτ.
Steamed Salmon Parcels
55 λεπτ.
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 λεπτ.
Tuna Fishcakes
1ωρ. 15 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 λεπτ.
Seafood and Pork Stew
Καμία βαθμολογία
Suya Beef Skewers
45 λεπτ.
Sushi Waffles
1ωρ. 30 λεπτ.
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1ωρ.
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3ωρ.