Συσκευές & Αξεσουάρ
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
brown onions350 g
-
olive oil50 g
-
broccoli florets350 g
-
frozen edamame beans200 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbledvegetable stock paste, homemade2 heaped tsp
-
water850 g
-
potatoes sliced (2 cm)600 g
-
courgettes unpeeled, sliced (2 cm)300 g
-
red onions cut in eighths300 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces200 g
-
red pepper sliced (1 cm)300 g
-
fresh salmon fillet one piece only (approx. 20 cm x 30 cm)1200 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch½ tsp
-
double cream100 g
-
Gorgonzola cut in pieces120 g
-
fresh dill20 g
-
plain flour30 g
-
crème fraîche150 g
-
mustard75 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 portions
Νάτριο
17670.9 mg
Πρωτεΐνη
374.7 g
Θερμίδες
22664.5 kJ /
5416.9 kcal
Λιπαρά
322.7 g
Φυτικές ίνες
48.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
99.2 g
Υδατάνθρακες
282.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGuinness® Bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Salmon Burger
2ωρ. 20 λεπτ.
Keralan Fish Curry
30 λεπτ.
Cod and Spinach Soup
40 λεπτ.
Menu: Tuna on Tomato Sauce with Rice; Peaches and Cream Dessert
45 λεπτ.
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
1ωρ.
Seafood and Pork Stew
1ωρ. 10 λεπτ.
Suya Beef Skewers
45 λεπτ.
Smoked Haddock and Spinach Tart
2ωρ. 30 λεπτ.