
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
Lentils
-
lentils type Castelluccio200 g
-
water cold, for soaking
Citrus and Herb Topping
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of skin only1
-
fresh red chilli deseeded1
-
fresh parsley leaves15 g
-
fresh basil leaves15 g
-
fresh mint leaves15 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained50 g
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing45 g
-
lemon juice only1
-
sea bass fillets with skin4
Cooking
-
water1000 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling1 Tbsp
-
lemon juice1 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
429 kcal /
1794 kJ
Πρωτεΐνη
30.1 g
Λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
24.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Potato Bake with Dill
1ωρ. 15 λεπτ.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 λεπτ.
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 λεπτ.
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Καμία βαθμολογία
Mussels Mariniere
Καμία βαθμολογία
Seafood and Pork Stew
Καμία βαθμολογία
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1ωρ.
Guinness® Bread
1ωρ. 45 λεπτ.