Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables

Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables

4.6 22 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • carrots cut in slices (5 mm)
    130 g
  • onions cut in bite-size pieces
    100 g
  • courgettes halved lengthways and cut in slices (1 cm)
    200 g
  • garlic clove
    1
  • anchovy, tinned
    1
  • fresh basil leaves
    20 g
  • fresh parsley
    30 g
  • olive oil
    50 g
  • cherry tomatoes
    200 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh trout fillets, skinless (approx. 150 g each)
    4
  • water
    600 g
  • olive oil for serving

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 364 kcal / 1521 kJ
Πρωτεΐνη 34.7 g
Λιπαρά 21.6 g
Υδατάνθρακες 7.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων