
Συσκευές & Αξεσουάρ
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
olive oil20 g
-
brown onions cut in wedges200 g
-
squid, whole, medium clean, cut in pieces (rings (2-3 cm) and tentacles)650 g
-
chorizo diced (1 cm), to taste60 - 80 g
-
carrots diced (1 cm)150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water350 g
-
fish stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh red chilli deseeded, thinly sliced½
-
paprika to taste½ - 1 tsp
-
dried bay leaf1
-
judion butter beans drained400 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
475 kcal /
1990 kJ
Πρωτεΐνη
44 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
1104 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Slow Cook with Blade Cover
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood Salad with Pearl Barley
1 godz. 35 min
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 min
Seafood Korma
40 min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 min
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Brak ocen
Mussels Mariniere
Brak ocen
Seafood and Pork Stew
Brak ocen
Sushi Waffles
1 godz. 30 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3 godz.
Prawn and Sweet Potato Fritters
1 godz.
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 godz. 40 min