Trippa alla fiorentina

Trippa alla fiorentina

4.4 53 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    150 g
  • di cipolle in quarti
    100 g
  • di gambi di sedano a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    80 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    400 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe macinato
    2 pizzichi
  • di trippa precotta a listarelle (circa 1,5 cm - v. consigli)
    1000 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 631 kcal / 2640 kJ
Πρωτεΐνη 54 g
Λιπαρά 44 g
Υδατάνθρακες 5 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων