
Συσκευές & Αξεσουάρ
Carrot gnocchi with zucchini cream
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve100 g
-
water plus extra for boiling500 g
-
carrots cut into thin rounds (5 mm)500 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)600 g
-
egg1
-
salt plus extra to season2 ½ tsp
-
plain flour250 g
-
eschalots30 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
ground black pepper2 pinch
-
fresh basil leaves only, for garnishing1 sprig
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
474.5 kcal /
1993 kJ
Πρωτεΐνη
19.9 g
Λιπαρά
17.3 g
Υδατάνθρακες
54.9 g
Φυτικές ίνες
9.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.2 g
Νάτριο
2082.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Focus on Zucchini
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy vegetable rice
25 λεπτ.
Creamy chicken and broccoli pasta
30 λεπτ.
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 λεπτ.
Chicken Tikka Masala Pasta
45 λεπτ.
Pad Thai
Καμία βαθμολογία
Chicken Caprese pasta salad
25 λεπτ.
Salmon and mushroom rice
40 λεπτ.
Creamy pistachio pasta
40 λεπτ.
Tagliatelle with pumpkin
45 λεπτ.
Tomato and mushroom spaghetti
30 λεπτ.
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40 λεπτ.
Soba noodles
1ωρ.