
Συσκευές & Αξεσουάρ
Carrot gnocchi with zucchini cream
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve100 g
-
water plus extra for boiling500 g
-
carrots cut into thin rounds (5 mm)500 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)600 g
-
egg1
-
salt plus extra to season2 ½ tsp
-
plain flour250 g
-
eschalots30 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
ground black pepper2 pinch
-
fresh basil leaves only, for garnishing1 sprig
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
474.5 kcal /
1993 kJ
Πρωτεΐνη
19.9 g
Λιπαρά
17.3 g
Υδατάνθρακες
54.9 g
Φυτικές ίνες
9.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.2 g
Νάτριο
2082.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Focus on Zucchini
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων"Marry me" chicken pasta
30min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Apricot chicken risotto
30min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Spaghetti carbonara
35min
Mushroom and bacon pasta
30min
Tuna mornay
45min
Risotto verde (TM6)
30min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min