Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomaten-Oliven-Brot
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
16 Scheiben
Υλικά
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft30 g
-
Dinkelflocken100 g
-
Haferkleie (siehe Tipp)170 g
-
Magerquark500 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Eier3
-
30 g ChiasamenLeinsamen30 g
-
Salz1 TL
-
Oliven, schwarz, entsteint80 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
529 kJ /
126 kcal
Λιπαρά
4 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Υδατάνθρακες
12 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Low Carb
63 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Low Carb
63 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaguette
3 Std. 45 Min
Sandwich-Toast
27 Std.
Zwiebelbrot mit Koriander
2 Std. 40 Min
Gefüllte marokkanische Brote
2 Std. 45 Min
Proteinbrot
1 Std. 15 Min
Weizenbrot Betty
4 Std. 35 Min
Dinkel-Kräuter-Kringel
2 Std.
Körner-Bagels
2 Std.
Laugen-Schinken-Hörnchen
2 Std. 15 Min
Vollkorn-Brötchen
2 Std.
Vollwert-Focaccia mit Kräuter-Knoblauch-Öl
50 Min
Erdbeertraum
5 Min