Sopa de cebolla vegana

Sopa de cebolla vegana

4.6 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
5 porciones

Υλικά

  • 600 g de cebolla amarilla en cuartos
  • 40 g de aceite de oliva
  • 1200 g de fondo de verduras ver receta en Básicas
    1200 g de caldo de verduras, en tetrapack
  • 140 g de vino tinto
  • 2 cditas de sal fina
  • 2 hoja hojas de laurel, secas
  • 1 pizca de tomillo seco
  • 20 g de vino blanco
  • tomillo fresco

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 88 kcal / 370 kJ
Πρωτεΐνη 1 g
Λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 5 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων