Brie, speck and walnut risotto

Brie, speck and walnut risotto

3.4 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • eschalots
    30 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • speck cut into cubes (1-2 cm)
    70 g
  • Arborio rice
    320 g
  • white wine
    50 g
  • water
    700 g
  • salt to taste
    1 - 2 tsp
  • fresh ground black pepper to taste
    ⅛ - ¼ tsp
  • Brie cheese softened and cut into cubes (2-3 cm)
    110 - 125 g
  • walnuts broken into pieces
    20 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portions

Νάτριο 1558.9 mg
Πρωτεΐνη 15.7 g
Θερμίδες 2204 kJ / 524.8 kcal
Λιπαρά 22.3 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 63.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων