
Συσκευές & Αξεσουάρ
Eggplant involtini with risotto
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Risotto
-
eschalots30 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
Arborio rice250 g
-
water500 g
-
salt1 tsp
-
mozzarella cheese cut into pieces (1 cm)150 g
Eggplant involtini
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)60 g
-
eggplant cut lengthways into thin slices (5 mm)12 pieces
-
extra virgin olive oil for drizzling2 - 4 tbsp
-
salt plus extra to season½ tsp
-
fresh ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
garlic cloves2
-
fresh basil leaves only, plus extra to serve2 - 3 sprigs
-
canned crushed tomatoes400 g
-
dry white wine80 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
653 kcal /
2743.3 kJ
Πρωτεΐνη
20.2 g
Λιπαρά
36.9 g
Υδατάνθρακες
56.8 g
Φυτικές ίνες
6.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.3 g
Νάτριο
1434.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Signature Risottos
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Tikka Masala Pasta
45 λεπτ.
Creamy vegetable rice
25 λεπτ.
Gwinganna biryani
25ωρ. 20 λεπτ.
Creamy chicken and broccoli pasta
30 λεπτ.
Chicken, spinach and leek risotto
30 λεπτ.
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 λεπτ.
Risotto with zucchini and prawns
1ωρ. 15 λεπτ.
Chicken with almonds
45 λεπτ.
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 λεπτ.
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 λεπτ.
Gluten free pasta
50 λεπτ.
Pad Thai
Καμία βαθμολογία