
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pear and blue cheese risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
brown onion cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (1 cm)200 g
-
pear peeled, cored and cut into pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter1 ½ tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
623.3 kcal /
2618.3 kJ
Πρωτεΐνη
15.6 g
Λιπαρά
30.2 g
Υδατάνθρακες
68.8 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.5 g
Νάτριο
1294.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Signature Risottos
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Tikka Masala Pasta
45 λεπτ.
Creamy vegetable rice
25 λεπτ.
Gwinganna biryani
25ωρ. 20 λεπτ.
Creamy chicken and broccoli pasta
30 λεπτ.
Chicken, spinach and leek risotto
30 λεπτ.
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 λεπτ.
Risotto with zucchini and prawns
1ωρ. 15 λεπτ.
Chicken with almonds
45 λεπτ.
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 λεπτ.
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 λεπτ.
Gluten free pasta
50 λεπτ.
Pad Thai
Καμία βαθμολογία