
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bärlauch-Leinölaufstrich
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
frische Bärlauchblätter grob geschnitten, etwas mehr zum Dekorieren50 g
-
Topfen, 20% Fett250 g
-
Sauerrahm100 g
-
Bärlauchpaste, selbst gemacht (προαιρετικό πεδίο) (siehe Tipp)2 TL
-
Meersalz½ TL
-
Leinöl2 TL
-
Senf (z. B. Estragonsenf), nach Geschmack½ - 1 TL
-
Zitronensaft, frisch gepresst2 Spritzer
-
Pfeffer, frisch gemahlen2 Prisen
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
132 kcal /
552 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
4 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Wir lieben Bärlauch
11 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Wir lieben Bärlauch
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurry-Ketchup
35 λεπτ.
Kürbiskernpesto
10 λεπτ.
Johannisbeer-Ketchup
1ωρ. 30 λεπτ.
Grüne Steaksauce
10 λεπτ.
Pilz-Pesto
40 λεπτ.
Lachs-Sauce zu Nudeln
30 λεπτ.
Zwiebel-Rotwein-Butter
30 λεπτ.
Kidneybohnen-Aufstrich
10 λεπτ.
Möhren-rote-Linsen-Hummus
25 λεπτ.
Kirschenchutney
1ωρ. 5 λεπτ.
Kräuter-Pesto
15 λεπτ.
Sauce Bologneser Art mit Sojabröseln
25 λεπτ.