Συσκευές & Αξεσουάρ
Bärlauch-Leinölaufstrich
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
frische Bärlauchblätter grob geschnitten, etwas mehr zum Dekorieren50 g
-
Topfen, 20% Fett250 g
-
Sauerrahm100 g
-
Bärlauchpaste, selbst gemacht (προαιρετικό πεδίο) (siehe Tipp)2 TL
-
Meersalz½ TL
-
Leinöl2 TL
-
Senf (z. B. Estragonsenf), nach Geschmack½ - 1 TL
-
Zitronensaft, frisch gepresst2 Spritzer
-
Pfeffer, frisch gemahlen2 Prisen
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
552 kJ /
132 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
1 g
Υδατάνθρακες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Wir lieben Bärlauch
11 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Wir lieben Bärlauch
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPaprika-Mandel-Marinade für Gemüse
25 λεπτ.
Gurken-Relish
1ωρ. 30 λεπτ.
Senf-Dill-Sauce
2ωρ.
Marinade für Spare Ribs
10 λεπτ.
Apfelkren
40 λεπτ.
Grobkörniger Cidre-Senf
48ωρ. 10 λεπτ.
Tomatenbutter
5 λεπτ.
Paprika-Auberginen-Mus
1ωρ.
Kräuter-Aioli, light
5 λεπτ.
Aioli (ohne Ei)
10 λεπτ.
Safran-Aioli
40 λεπτ.
Iberico-Schinken-Creme
10 λεπτ.