Erbazzone (vegan)

Erbazzone (vegan)

3.6 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Impasto
  • 60 g di tofu naturale a pezzi (1-2 cm)
  • 200 g di acqua
  • 450 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 cucchiaino raso di sale preferibilmente integrale
  • 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
  • 500 g di acqua
  • 1 ½ cucchiaino di sale preferibilmente integrale
  • 800 g di bietole fresche, i gambi a pezzi (2 cm circa) e le foglie a strisce (1 cm circa)
  • 700 g di spinaci freschi le foglie a strisce (1 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 150 g di cipollotti con la parte verde a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di lievito alimentare in scaglie + q.b.

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 422 kcal / 1766 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 11 g
Υδατάνθρακες 68 g
Φυτικές ίνες 6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων