
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gnocchi with Taleggio Cheese
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)35 g
-
water plus extra for cooking gnocchi1000 g
-
floury potatoes peeled, sliced (0.5 cm)370 g
-
pumpkin flesh cubed (2-3 cm)225 g
-
plain flour plus extra for dusting660 g
-
lemon peel1 - 2 pieces
-
medium egg1
-
fine sea salt3 ½ tsp
-
unsalted butter25 g
-
milk300 g
-
Taleggio cheese in pieces150 g
-
fresh chives chopped2 - 3
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
622 kcal /
2600 kJ
Πρωτεΐνη
21.6 g
Λιπαρά
15.2 g
Υδατάνθρακες
99.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Pumpkin
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti Carbonara
40 Min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 Min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Linguine with Bacon and Prawns (TM6 & TM5)
35 Min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1 Std. 55 Min
Pear and Gorgonzola Risotto
30 Min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
Keine Bewertungen
Spaghetti Bloody Brain
Keine Bewertungen
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
Keine Bewertungen
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
Keine Bewertungen
Creamy Risottata with Squash, Scamorza and Pecorino
Keine Bewertungen
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 Min