Συσκευές & Αξεσουάρ
Gnocchi with Taleggio Cheese
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)35 g
-
water plus extra for cooking gnocchi1000 g
-
floury potatoes peeled, sliced (0.5 cm)370 g
-
pumpkin flesh cubed (2-3 cm)225 g
-
plain flour plus extra for dusting660 g
-
lemon peel1 - 2 pieces
-
medium egg1
-
fine sea salt3 ½ tsp
-
unsalted butter25 g
-
milk300 g
-
Taleggio cheese in pieces150 g
-
fresh chives chopped2 - 3
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
21.6 g
Θερμίδες
2600 kJ /
622 kcal
Λιπαρά
15.2 g
Υδατάνθρακες
99.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Pumpkin
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVenetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1ωρ. 40 λεπτ.
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 λεπτ.
Spaghetti Bloody Brain
13ωρ. 30 λεπτ.
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 λεπτ.
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45 λεπτ.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 λεπτ.
Chicken and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
1ωρ.
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 λεπτ.
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 λεπτ.