
Συσκευές & Αξεσουάρ
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Pasta and Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
fresh basil leaves plus extra for serving20
-
ricotta cheese250 g
-
medium egg1
-
ground black pepper1 pinch
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
conchiglioni rigati (large pasta shells)16
-
water for cooking pasta
-
tinned chopped tomatoes600 g
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
mozzarella sliced (1 cm)125 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
674 kcal /
2813 kJ
Πρωτεΐνη
44 g
Λιπαρά
39.9 g
Υδατάνθρακες
31.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti Carbonara
40min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Linguine with Bacon and Prawns (TM6 & TM5)
35min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1h 55min
Pear and Gorgonzola Risotto
30min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
Ninguna valoración
Spaghetti Bloody Brain
Ninguna valoración
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
Ninguna valoración
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
Ninguna valoración
Creamy Risottata with Squash, Scamorza and Pecorino
Ninguna valoración
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30min