
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pavlova mit Apfel-Orangen-Kompott
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
Baiser
-
Zucker190 g
-
Speisestärke1 geh. EL
-
Eiweiß Zimmertemperatur5
-
Salz1 Prise
-
Zitronensaft1 TL
Topping
-
Wasser50 g
-
Speisestärke1 EL
-
Äpfel geschält, in mundgerechten Stücken400 g
-
Apfelsaft200 g
-
Zucker20 g
-
Orangen filetiert (ca. 220 g)2
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt300 g
-
Sahnesteif1 Pck.
-
Vanillezucker, selbst gemacht10 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
83 mg
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
1723 kJ /
412 kcal
Λιπαρά
19 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
60 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 4/2016
24 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGehackter Obstsalat mit Sabayon
30 λεπτ.
Erdbeer-Macarons
26ωρ.
Weiße Schokoladenmousse
5ωρ. 30 λεπτ.
Portugiesische Crème Brûlée
25 λεπτ.
Strawberry-Cheesecake-Pralinen
1ωρ.
Amarettini-Parfait
5ωρ. 50 λεπτ.
Karamell-Popcorn
40 λεπτ.
Erdbeer-Joghurt-Creme
3ωρ. 20 λεπτ.
Tiramisu mit Amarettini-Keksen
4ωρ. 50 λεπτ.
Haselnuss-Karamell-Pralinen
4ωρ. 40 λεπτ.
Softeis mit Schoko-Keks-Crunch
10ωρ. 30 λεπτ.
Sizilianisches Mandelgebäck
30 λεπτ.