Gyoza mit Koriander-Mayo-Dip und Fischfüllung

Gyoza mit Koriander-Mayo-Dip und Fischfüllung

3.8 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

Koriander-Mayo-Dip
  • Koriander ohne Stiele
    ½ Bund
  • Mayonnaise
    150 g
  • Crème fraîche
    100 g
  • Limette unbehandelt, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
    1
  • Sojasauce
    2 TL
  • Sojasauce süß
    2 TL
Fischfüllung
  • Porree in Stücken
    70 g
  • Fischfilet z.B. Lachs oder Seeteufel, gewürfelt
    140 g
  • Sahne
    70 g
  • Ei
    1
  • Speisestärke
    1 ½ TL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • geröstetes Sesamöl
    1 TL
  • Sesam möglichst helle und dunkle gemischt
    1 EL
Gyoza
  • Teigplatten für Gyoza TK, 24 runde Teigblätter (Ø 10 cm)
    1 Pck.
  • Mehl zum Bearbeiten
  • Wasser
    500 g
  • Zitronengras in Stücken
    1 Stängel
  • Butter zum Einfetten

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 424 kcal / 1774 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 34 g
Υδατάνθρακες 20 g
Φυτικές ίνες 0.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων