
Συσκευές & Αξεσουάρ
Reissalat mit buntem Gemüse
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Wasser1200 g
-
Salz2 ½ TL
-
Langkornreis350 g
-
Möhren in Scheiben (5 mm)350 g
-
Brokkoli in Röschen, große Röschen halbiert300 g
-
Kohlrabi in Stiften (1 cm)300 g
-
Mais (Abtropfgew. 425 g), abgetropft1 Dose
-
Rosinen100 g
-
Basilikum ohne Stiele1 Bund
-
Schnittlauch in Röllchen1 Bund
-
Olivenöl75 g
-
Weißweinessig30 g
-
Akazienhonig30 g
-
Pfeffer1 TL
-
Ras el Hanout (προαιρετικό πεδίο)1 TL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
373 kcal /
1560 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
57 g
Φυτικές ίνες
6.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 7/2017
34 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνApfel-Radieschen-Kartoffel-Salat
50 Min
Tabouleh mit Aprikosen
35 Min
Vegane Empanadas mit Paprika-Pilz-Füllung
1 Std. 20 Min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 Min
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2 Std. 15 Min
Wassermelonen-Spargel-Salat mit Feta
20 Min
Chinakohl-Salat mit Croûtons und Lachs
20 Min
Würziger Dinkelnudelsalat
40 Min
Wurstsalat mit Laugencroutons
1 Std. 20 Min
Knusprige Hähnchen-Tortillas (Tostadas)
40 Min
Lauwarmer Quinoa-Erdbeer-Salat mit Hähnchen
50 Min
Bavarian Wrap
10 Min