Gemüseauflauf mit Kartoffeln und Parmesan überbacken

Gemüseauflauf mit Kartoffeln und Parmesan überbacken

4.3 228 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen

Υλικά

  • Parmesan in Stücken
    60 g
  • Wasser
    500 g
  • Salz
    1 TL
  • Kartoffeln geschält, in mundgerechten Stücken
    600 g
  • Gemüse der Saison, z.B. grüne Bohnen, Kohlrabi, Spargel, Blumenkohl, Möhren, Zucchini, Kürbis, in mundgerechten Stücken, Stiften oder Röschen
    1000 g
  • Butter in Flöckchen, und etwas mehr zum Einfetten
    20 g
  • weiße Grundsauce (siehe Tipp)
    600 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 446 kcal / 1864 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 24 g
Υδατάνθρακες 35 g
Φυτικές ίνες 9.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων