Linsotto mit Speck und Pilzen

Linsotto mit Speck und Pilzen

4.7 291 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Parmesan in Stücken
    50 g
  • Porree in feinen Ringen (ca. 2 mm), davon 2 EL zum Dekorieren beiseite gelegt
    100 g
  • Speckwürfel
    200 g
  • Butter weich, in Stücken
    30 g
  • Beluga Linsen, getrocknet
    200 g
  • Wasser
    470 g
  • Balsamico, dunkel
    10 g
  • Champignons in dünnen Scheiben
    200 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 590 kcal / 2470 kJ
Πρωτεΐνη 23 g
Λιπαρά 44 g
Υδατάνθρακες 23 g
Φυτικές ίνες 10.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων