Steinbutt auf Chablis-Gemüse mit Estragonsauce und Sahne-Porree-Kartoffeln

Steinbutt auf Chablis-Gemüse mit Estragonsauce und Sahne-Porree-Kartoffeln

3.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen

Υλικά

Steinbutt und Chablis-Gemüse
  • Steinbutt, ganz, frisch, ausgenommen (3-3,5 kg)
    1
  • Salz zum Würzen
  • Zwiebeln geachtelt
    200 g
  • Möhren in Scheiben (0,5 cm)
    300 g
  • Porree in Ringen (0,5 cm)
    300 g
  • Chablis (0,7 l)
    1 Flasche
  • Fischbrühe (siehe Tipp)
    400 g
  • Olivenöl
    2 - 3 EL
Sahne-Porree-Kartoffeln
  • Kartoffeln, festkochend in mundgerechten Stücken
    600 g
  • Sahne
    250 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Porree in Ringen (0,5 cm)
    400 g
  • Muskat
    3 Prisen
Estragonsauce
  • Estragon abgezupft
    3 Stängel
  • weiße Grundsauce (siehe Tipp)
    300 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 737 kcal / 3086 kJ
Πρωτεΐνη 72 g
Λιπαρά 34 g
Υδατάνθρακες 30 g
Φυτικές ίνες 6.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων