Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinat-Gorgonzola-Soufflé
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Butter zum Einfetten
-
Gorgonzola in Stücken100 g
-
Frischkäse100 g
-
Milch50 g
-
Eier4
-
Blattspinat, TK aufgetaut, ausgedrückt200 g
-
Pfeffer¼ TL
-
Muskat1 Prise
-
Wasser500 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
557 kJ /
133 kcal
Λιπαρά
11 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Υδατάνθρακες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
THERMOMIX® Magazin 4/2016
24 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChili-Cheese-Nachos
40 λεπτ.
Paprika in Essig-Öl-Marinade
1ωρ. 10 λεπτ.
Parmesan-Mousse mit karamellisierten Weintrauben und Parmaschinken
8ωρ.
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1ωρ. 10 λεπτ.
Grünkohl-Kartoffel-Frittata
1ωρ. 10 λεπτ.
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30 λεπτ.
Pizzabrote
50 λεπτ.
Rhabarber-Vinaigrette
30 λεπτ.
Garnelencocktail
30 λεπτ.
Parmesancracker
20 λεπτ.
Kartoffelsalat mit Ei und Edamame
45 λεπτ.
Linsensalat
45 λεπτ.