Συσκευές & Αξεσουάρ
Moroccan filled bread rolls (Batbout)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
8 pieces
Υλικά
Dough
-
water300 g
-
2 tsp dried yeastfresh yeast15 g
-
plain flour500 g
-
salt15 g
-
turmeric powder2 tsp
-
fresh coriander roughly chopped30 g
-
fresh mint leaves only30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only30 g
Spiced meat filling
-
onions cut into quarters100 g
-
fresh coriander roughly chopped30 g
-
fresh mint leaves only30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only30 g
-
yellow peppers cut into pieces50 g
-
red peppers cut into pieces50 g
-
beef mince300 g
-
salt adjust to taste2 pinches
-
freshly ground black pepper adjust to taste2 pinches
-
ground turmeric2 tsp
-
ground cumin1 pinch
Assembly
-
olive oil for oiling hands and for frying
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Πρωτεΐνη
17 g
Θερμίδες
2134 kJ /
510 kcal
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
51 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Explore Morocco
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία