Muffin con pancetta affumicata, Parmigiano reggiano e crema al Gorgonzola

Muffin con pancetta affumicata, Parmigiano reggiano e crema al Gorgonzola

4.1 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
18 pezzi

Υλικά

Muffin
  • 125 g di latte
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco
  • 500 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
  • 125 g di yogurt bianco non dolcificato
  • 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
  • 4 tuorli
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 5 g di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 150 g di pancetta affumicata a cubetti
  • semi di sesamo q.b.
Crema al Gorgonzola
  • 100 g di Gorgonzola a pezzi
  • 45 g di latte
  • 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 210 kcal / 878 kJ
Πρωτεΐνη 8.3 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 23.1 g
Φυτικές ίνες 0.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων