Muffin con pancetta affumicata, Parmigiano reggiano e crema al Gorgonzola

Muffin con pancetta affumicata, Parmigiano reggiano e crema al Gorgonzola

4.1 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
18 pezzi

Υλικά

Muffin
  • di latte
    125 g
  • di lievito di birra fresco
    ½ cubetto
  • di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
    500 g
  • di yogurt bianco non dolcificato
    125 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
    50 g
  • tuorli
    4
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    30 g
  • di sale
    5 g
  • di pepe macinato
    1 pizzico
  • di pancetta affumicata a cubetti
    150 g
  • semi di sesamo q.b.
Crema al Gorgonzola
  • di Gorgonzola a pezzi
    100 g
  • di latte
    45 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    20 g

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 210 kcal / 878 kJ
Πρωτεΐνη 8.3 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 23.1 g
Φυτικές ίνες 0.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων