Torta salata al tonno e ciliegini

Torta salata al tonno e ciliegini

4.4 66 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

Pasta al vino
  • di olio extravergine di oliva
    80 g
  • di vino bianco secco
    100 g
  • di farina tipo 00
    300 g
  • di sale
    1 cucchiaino
Ripieno
  • di ricotta fresca scolata dal siero
    200 g
  • uova
    3
  • di latte
    50 g
  • di farina tipo 00
    40 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe macinato
    2 pizzichi
  • di tonno in scatola al naturale ben sgocciolato
    300 g
  • di capperi sott'aceto sgocciolati
    2 cucchiaini
  • di filetti di acciuga sott'olio a pezzi piccoli
    6
  • di origano secco
    2 pizzichi
  • di pomodori ciliegino a metà
    12

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 336 kcal / 1406 kJ
Πρωτεΐνη 19.7 g
Λιπαρά 15.6 g
Υδατάνθρακες 31.1 g
Φυτικές ίνες 1.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων