
Συσκευές & Αξεσουάρ
Millet flour bread
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
12 slices
Υλικά
-
millet grains100 g
-
buckwheat grains100 g
-
water330 g
-
fresh yeast25 g
-
sugar1 tsp
-
gluten-free bread flour250 g
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil10 g
-
sesame seeds1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
6.5 g
Θερμίδες
1247 kJ /
298 kcal
Λιπαρά
6.7 g
Φυτικές ίνες
4.7 g
Υδατάνθρακες
56.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Gluten-free Baking
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBread rolls with parmesan and rosemary
Καμία βαθμολογία
IDB2024
2ωρ.
Steamed wholemeal bread
2ωρ.
Steamed bread rolls
2ωρ. 10 λεπτ.
Hedgehog chocolate buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Piggy buns
2ωρ.
Layered bread
2ωρ. 30 λεπτ.
Rustic bread
2ωρ.
Rustic bread
2ωρ.
Brioche
8ωρ.
Gruyerè and black olive breads (Olivettes)
1ωρ. 40 λεπτ.
Chocolate chip gluten-free loaf
1ωρ. 10 λεπτ.