Wholemeal Focaccia

Wholemeal Focaccia

4.1 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • strong wholemeal bread flour
    500 g
  • water
    330 g
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    60 g
  • dried instant yeast
    2 ½ tsp
    25 g fresh yeast, crumbled
  • fine sea salt
    1 tsp
  • rosemary leaves only
    2 sprigs
  • coarse sea salt to taste
    1 - 1 ½ tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 285 kcal / 1192 kJ
Πρωτεΐνη 7.3 g
Λιπαρά 10.7 g
Υδατάνθρακες 42.6 g
Φυτικές ίνες 2.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων