
Συσκευές & Αξεσουάρ
Podpłomyk cztery sery
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 porcji
Υλικά
-
oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia blachy50 g
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki50 g
-
ząbki czosnku2
-
sera mozzarella pokrojonego na kawałki80 g
-
sera gorgonzola pokrojonego na kawałki70 g
-
sera ricotta80 g
-
wody120 g
-
mąki pszennej270 g
-
proszku do pieczenia1 łyżeczkę
-
soli1 łyżeczkę
-
mąka pszenna ilość do oprószenia blatu
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
386 kcal /
1618 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
35 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

DOBRZE UPIECZONE
20 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία

PODPŁOMYKI
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFocaccia z pomidorkami i oliwkami
2 Std.
Bezglutenowa pizza z oliwkami i kiełbaskami
2 Std. 50 Min
Tacos z resztkami pieczonego kurczaka
1 Std. 20 Min
Paluchy drożdżowe z czarnuszką i sezamem
1 Std. 40 Min
Argentyńskie empanadas z kurczakiem
3 Std. 40 Min
Cukiniowe kąski z parmezanem
40 Min
Tort porowy
1 Std. 30 Min
Pizza „słońce”
1 Std. 45 Min
Podpłomyki z masłem czosnkowo-pietruszkowym
30 Min
Precle
1 Std.
Pizza na żytnio-pszennym cieście z sosem pomidorowo-paprykowym
1 Std. 40 Min
Wytrawne bułeczki-kwiatki
2 Std. 10 Min