Torta salata di bietole

Torta salata di bietole

4.0 73 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 fette

Υλικά

  • di cipollotti a pezzi, con la parte verde
    300 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di bietole lessate e strizzate (vedere consigli)
    300 g
  • di finocchietto selvatico (προαιρετικό πεδίο) fresco, lavato
    2 - 3 rametti
  • di farina di mais tipo fioretto
    120 g
  • di ricotta fresca sgocciolata dal siero
    100 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    30 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 148 kcal / 619 kJ
Πρωτεΐνη 4.5 g
Λιπαρά 7.9 g
Υδατάνθρακες 15.7 g
Φυτικές ίνες 1.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων